Naturaliai Grazi
  • Ar blogai rafinuotas aliejus? Paskelbta balandžio 13, 2015

    Neginčijamas faktas, kad nerafinuotame aliejuje lieka daugiau biologiškai aktyvių medžiagų, tad jis labai vertingas kaip maisto produktas.

    Tačiau toli gražu ne visada tai, ką valgome, mums priimtina naudoti kūno priežiūrai dėl savito kvapo, keistos konsistencijos, teplumo ar spalvos.

    Grožio sritis kelia ir kitų, gana subtilių reikalavimų (stabilumas, tinkamas pH, galiojimo laikas, etc)

    Kokį aliejų – rafinuotą ar nerafinuotą – geriau naudoti kosmetikos tikslams, vienareikšmiško atsakymo nėra. Labai svarbios yra gamybos proceso charakteristikos, kurias ne specialistui suvokti nėra paprasta.

    Tam, kad aliejus būtų gyvas ir išlaikytų veikliąsias savybes, jis turi būti spaudžiamas tik šaltuoju būdu.

    Valymas arba kitaip tariant rafinavimas kiek sumažina jo vertingumą, tačiau taip didėja jo pritaikymo aplinka.

    Svarbiausia, kad gamybos procese būtų išvengta perkaitinimo, dezodoravimo, apdirbimo naftos produktais.

    Pasirinkdami gamintojus mes susipažįstame su gamybos specifikacijomis ir nuolat ieškome patikimiausių partnerių.

    Netrukus skyrelyje „Naujienos“ pranešime apie naujus produktus, kurie jau keliauja pas mus iš Prancūzijos, Marselio uosto

    Palikite Atsiliepimą

  • Krepšelis

    facebook